Φόρτωση Εκδηλώσεις

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΝΤΡΗ Μ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Δ.Ε.Π.Ε.

22 Φεβρουαρίου @ 2:41 πμ

Το Δικηγορικό γραφείο ΑΝΤΡΗ Μ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Δ.Ε.Π.Ε., με έδρα την Λευκωσία, επιθυμεί να προσλάβει ΑΣΚΟΥΜΕΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ καθώς και ΔΙΚΗΓΟΡΟ.

Απαραίτητα Προσόντα:

Αναγνωρισμένο Πτυχίο Νομικής

Άριστη Γνώση Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας

Άριστη γνώση χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή και των προγραμμάτων της Microsoft Office

Ακεραιότητα χαρακτήρα και εχεμύθεια

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση “info@kyriacoulaw.com ” αναγράφοντας στο θέμα “Ασκούμενος Δικηγόρος” και ‘’Πρόσληψη Δικηγόρου’’

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 22 250022.

Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν πλήρους εμπιστευτικότητας.

Η Υπο-επιτροπή Νέων και Ασκούμενων Δικηγόρων του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας είχε την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσει την Έντιμη Ανώτερη Επαρχιακή Δικαστή του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας κυρία Εύη Ευθυμίου Ανδρέου, σε μια Εκπαιδευτική Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 01/02/2024 και ώρα 17:00 – 19:0με θέμα:

«Εμφανίσεις ενώπιον Δικαστηρίων, Πρωτόκολλο και Πρακτικά Ζητήματα»

Η Εκπαιδευτική Ημερίδα αναγνωρίζεται ως πιστοποιημένο πρόγραμμα για σκοπούς Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΣΕΕ), σύμφωνα με τον Κανονισμό Κ.Δ.Π 386/2017 με 2 πιστοποιημένες μονάδες CPD.

Την περασμένη χρονιά ο Σύλλογος μας οργάνωσε διάφορες φιλανθρωπικές δράσεις και δήλωσε το παρόν του σε φιλανθρωπικές δράσεις άλλων φορέων στα πλαίσια ενίσχυσης του κοινωνικού ρόλου του δικηγορικού Σώματος. Μεταξύ άλλων στις:

 

 • 05/11/2023 – Πραγματοποιήθηκε ο 1ος Δικηγορικός Αγώνας Δρόμου, του οποίου τα καθαρά έσοδα του αγώνα διατέθηκαν στο Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου, και στην Κοινότητα Αγίου Λουκά του Ιατρού. Εκ μέρους του Ιδρύματος Αλκίνοου Αρτεμίου παραδόθηκαν στον συνάδελφο κ. Αρτέμη Αρτεμίου επιταγή ύψους €1000 και εκ μέρους την Κοινότητας Αγίου Λουκά του Ιατρού παραδόθηκαν στον συνάδελφο κ. Στέλιο Ασπρόφτα επιταγή ύψους €1000.

 

 • 04/12/2023 – Ο Σύνδεσμος ΔΕΠΥ Κύπρου διοργάνωσε τον Παγκύπριο Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής «Η ΔΕΠΥ μέσα από τα μάτια των παιδιών» που στόχο είχε την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την ΔΕΠΥ. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν Μαθητές/τριες Α’-ΣΤ’ τάξεις Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολείων. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας ήταν χορηγός για το Βραβείο της 2ης κατηγορίας. Ο Πρόεδρος και η Γραμματέας της Επιτροπής του Δ.Σ.Λ παρέδωσαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή στον νικητή.

 

 • 11/12/2023 – 15/12/2023 – Η Επιτροπή του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας αποφάσισε να στηρίξει την Παγκύπρια εκστρατεία του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) για την υποστήριξη ευάλωτων οικογενειών «Υιοθετήστε» μια οικογένεια τα Χριστούγεννα. Η συλλογή των ειδών πραγματοποιήθηκε στο Εντευκτήριο του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας και τα δώρα παραδόθηκαν στο Σώμα Εθελοντών του ΠΣΣΕ Λευκωσίας.

 

 • 19/12/2023 – 20/12/2023 – Η Υπο-επιτροπή Νέων και Ασκούμενων Δικηγόρων του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Εκδήλωση στον Προαύλιο χώρο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου πωλούνταν Χριστουγεννιάτικα Εδέσματα. Τα καθαρά έσοδα της Εκδήλωσης διατέθηκαν στον Σύνδεσμο για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια. Τα μέλη της Υπο-επιτροπής Νέων και Ασκούμενων Δικηγόρων παρέδωσαν επιταγή ύψους €1700.

 

Ευχαριστούμε όλους τους Δικηγόρους, Δικαστές, υπαλλήλους των Δικαστηρίων και γενικά Λειτουργούς της Δικαιοσύνης που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια την οποία θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο το 2024.

Αγαπητές / Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Από σήμερα τίθεται εκ νέου σε λειτουργία το σύστημα ηλεκτρονικής δικαιοσύνης i -justice.

Κοινοποιούμε αυτόδηλη ανακοίνωση του Παγκυπρίου Δικηγορικού Συλλόγου καθώς και την σχετική οδηγία του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

https://www.cyprusbarassociation.org/index.php/el/news/39462-epistrophe-sto-ijustice-apo-semera-deutera-29-01-24

ΟΔΗΓΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

Θα σας κρατούμε ενήμερους για οτιδήποτε νεώτερο.

Εκ της Επιτροπής του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας

Αγαπητές / Αγαπητοί συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε χθες η 1η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το σύστημα ηλεκτρονικής δικαιοσύνης e-justice έξω από το κτίριο της Βουλής.

Υπενθυμίζουμε ότι αύριο, Παρασκευή 26/1/2024 και μεταξύ των ωρών 10:30-11:30, θα διεξαχθεί η 2η συγκέντρωση διαμαρτυρίας η οποία θα λάβει χώρα στο κτίριο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Αναμένουμε τις/τους συναδέλφους της Λευκωσίας να δώσουν μαζικά το παρόν τους στην αυριανή συγκέντρωση για να καταδείξουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τις ανεπάρκειες και δυσλειτουργίες του συστήματος e-justice και τα συνακόλουθα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως λειτουργοί της δικαιοσύνης.

 

 

Εκ της Επιτροπής του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας

Αγαπητές / Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Δια της παρούσας κοινοποιούμε την ανακοίνωση του Παγκυπρίου Δικηγορικού Συλλόγου με αυτόδηλο περιεχόμενο.

https://www.cyprusbarassociation.org/index.php/el/news/39332-oi-epomenes-energeies-tou-pds-anaphorika-me-ten-aneparkeia-tou-systematos-ejustice

Δυστυχώς τα σοβαρότατα προβλήματα του συστήματος e-justice, παρά τις άοκνες προσπάθειες και τις διαρκείς παραστάσεις τόσο από τους συναδέλφους εκ μέρους του Παγκυπρίου Δικηγορικού Συλλόγου αλλα και του Συλλόγου μας όσο και από τους εκπαιδευτές μας, δεν έχουν επιλυθεί.

Σας καλούμε όλους να παραστείτε αύριο στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της Βουλής και στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Παρασκευής η οποία θα λάβει χώρα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Τονίζουμε ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες και ενέργειες για εξεύρεση λύσεων και μεθόδων έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη τέλεση του λειτουργήματος μας  καθώς και η πρόσβαση στην δικαιοσύνη και θα σας κρατούμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις.

Εκ της Επιτροπής του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/01/2024 η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας στο Εντευκτήριο του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας στη παρουσία του Προέδρου του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου κ. Αντώνη Λιάτσου, της Προέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου κας. Κατερίνας Σταματίου, του έντιμου κ. Γιασεμή, Δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου, του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας κ. Γιώργου Σαββίδη, του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας κ. Σάββα Αγγελίδη, της Προέδρου του Εφετείου κας. Ρέας Λιμνατίτου, της Διοικητικής Προέδρου του Ε.Δ.Λ. κας. Φάνης Καπετάνιου, του Προέδρου του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου κ. Μιχάλη Βορκά, Δικαστών, Δικηγόρων και Λειτουργών της Δικαιοσύνης και των Δικαστηρίων.
Η Επιτροπή του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας εύχεται επί της ευκαιρίας σε όλους καλή και παραγωγική χρονιά με υγεία.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας είχε την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσει την κυρία Λεμονιά Καουτζάνη, πρώην Ανώτερη Επαρχιακή Δικαστή, σε μια Εκπαιδευτική Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17/01/2024 και ώρα 15:30 – 18:30 με θέμα:

«ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (Ν. 65(Ι)/2015) ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ (ΚΕΦ. 5)»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Η Εκπαιδευτική Ημερίδα αναγνωρίζεται ως πιστοποιημένο πρόγραμμα για σκοπούς Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΣΕΕ), σύμφωνα με τον Κανονισμό Κ.Δ.Π 386/2017 με 3 πιστοποιημένες μονάδες CPD.

Με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος ηλεκτρονικής καταχώρισης (e-justice), το οποίο θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή από 15/01/2024, ο Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας έχει προχωρήσει στη δημιουργία υποστηρικτικής υποδομής για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των Δικηγόρων / Μελών του.

Εξουσιοδοτημένα άτομα τα οποία έχουν οριστεί από την Επιτροπή του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας και έχουν εκπαιδευτεί, θα είναι υπεύθυνα για την εκπαίδευση και βοήθεια των Δικηγόρων / Μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας.

Η υλικοτεχνική υποδομή έχει εγκατασταθεί στη μεγάλη αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας (Εντευκτήριο) και θα τεθεί σε εφαρμογή από την Δευτέρα 22/01/2024 κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, διάρκειας 15 λεπτών.

Για διευθέτηση ραντεβού παρακαλούμε όπως καλείτε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας από την Τετάρτη 17/01/2024 και εντεύθεν, στο 22674594.

Περαιτέρω από την Δευτέρα 15/01/24 θα μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικώς στο 99348767 με τον κ. Χαράλαμπο Νικολάου καθημερινώς μεταξύ των ωρών 11:00 – 13:00 για επίλυση αποριών σχετικά με τις καταχωρήσεις.

Θα πρέπει να διευκρινιστεί, ότι τα καθήκοντα των εν λόγω εκπαιδευτών θα περιορίζονται ΜΟΝΟ στο εκπαιδευτικό κομμάτι για την εξοικείωση με το σύστημα. Κατά συνέπεια, δεν θα αναλαμβάνουν τη διεκπεραίωση καταχωρήσεων δικογράφων και/ή πληρωμών.

Προϋπόθεση είναι οι προσερχόμενοι να έχουν ήδη εγγραφεί στην Κυβερνητική Διαδικτυακή Δίοδο Ασφάλειας ΑΡΙΑΔΝΗ και να έχουν ταυτοποιηθεί, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία:  https://cge.cyprus.gov.cy/cyloginregistration/register

Πλατφόρμα e-Justice:

 • Όλες και οποιεσδήποτε καταχωρίσεις θα γίνονται πλέον στη νέα πλατφόρμα e-Justice, η οποία θα δέχεται καταχωρίσεις στις 15/01/2024.
 • Ο σύνδεσμος για τη νέα πλατφόρμα είναι: https://ejustice.judicial.gov.cy/public/index
 • Στον πιο πάνω σύνδεσμο, θα συνδέεστε με τους κανονικούς κωδικούς CyLogin που χρησιμοποιείτε σήμερα για το i-Justice.
 • Από την Παρασκευή 12/01/2024 και ώρα 15:00, μέχρι και το πρωί της Δευτέρας 15/01/2024 ώρα 08:00, το σύστημα θα είναι κλειστό, ώστε να ολοκληρωθεί η μετάπτωση των δεδομένων από την πλατφόρμα i-Justice στη νέα πλατφόρμα e-Justice διαχείρισης των υποθέσεων.
 • Στην ιστοσελίδα του Ανώτατου Δικαστηρίου Κύπρου θα αναρτηθούν βιντεοσκοπημένες παρουσιάσεις με σαφείς οδηγίες για τη χρήση της πλατφόρμας.

Εγχειρίδιο χρήσης του συστήματος eJustice:

https://www.cyprusbarassociation.org/index.php/en/news/39028-encheiridio-chreses-ejustice

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες και/ή απορίες και/ή προβλήματα, παρακαλούμε σημειώστε ότι ο αριθμός επικοινωνίας με το helpdesk για το e-Justice είναι 22313876. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για τον ίδιο σκοπό είναι eJusticeHelpDesk@kyndryl.com

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία εγγραφής στο Εκπτωτικό και Επιμορφωτικό Πρόγραμμα του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας για το έτος 2024 είναι διαθέσιμη από την Διαδικτυακή Πύλη Δικηγόρων Λευκωσίας www.nbaportal.cy

Σημειώνουμε ότι δικαίωμα εγγραφής στο Εκπτωτικό και Επιμορφωτικό Πρόγραμμα του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας έχουν και Δικηγόροι οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι σε άλλους Τοπικούς Δικηγορικούς Συλλόγους.

 • ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαδικασία εγγραφής για Δικηγόρους / Μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας:

Από τον προσωπικό λογαριασμό κάθε Δικηγόρου (σε περίπτωση που επιθυμείτε η απόδειξη να εκδοθεί στο όνομα του Δικηγόρου)

 1. Διαδικτυακή Πύλη Δικηγόρων Λευκωσίας → www.nbaportal.cy
 2. Login στον προσωπικό λογαριασμό Δικηγόρου
 3. Εκπτωτική κάρτα / Discount Cards → Αγορά

Από τον λογαριασμό του Δικηγορικού Γραφείου (σε περίπτωση που επιθυμείτε η απόδειξη να εκδοθεί στο Δικηγορικό Γραφείο)

 1. Διαδικτυακή Πύλη Δικηγόρων Λευκωσίας → www.nbaportal.cy
 2. Login στο λογαριασμό του Δικηγορικού Γραφείου
 3. Εκπτωτική κάρτα / Discount Cards
 4. Επιλογή Δικηγόρων που επιθυμούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα → Αγορά

Διαδικασία εγγραφής για Δικηγόρους οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι σε άλλους Τοπικούς Δικηγορικούς Συλλόγους:

 1. Διαδικτυακή Πύλη Δικηγόρων Λευκωσίας → www.nbaportal.cy
 2. Δημιουργία λογαριασμού → Register as Guest
 3. Αναμονή για έγκριση λογαριασμού
 4. Login στο λογαριασμό του Δικηγόρου
 5. Εκπτωτική κάρτα / Discount Cards → Αγορά

Σημείωση: Την Εκπτωτική Κάρτα θα μπορείτε να την παραλάβετε από τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας όταν ολοκληρωθεί η πληρωμή στην Διαδικτυακή Πύλη Δικηγόρων Λευκωσίας.

 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ / ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

Οι Εκπαιδευτικές Ημερίδες / Διαλέξεις που διοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας θα αναρτώνται στην Διαδικτυακή Πύλη Δικηγόρων Λευκωσίας www.nbaportal.cy

Διαδικασία εγγραφής σε Εκπαιδευτική Ημερίδα / Διάλεξη:

 1. Διαδικτυακή Πύλη Δικηγόρων Λευκωσίας → www.nbaportal.cy
 2. Login στον προσωπικό λογαριασμό Δικηγόρου / Δικηγορικού Γραφείου
 3. Εκδηλώσεις / Events
 4. Αγορά εισιτηρίου
 5. Το πρόγραμμα θα αναγνωρίζει όσους Δικηγόρους είναι ενταγμένοι στο Εκπτωτικό και Επιμορφωτικό Πρόγραμμα και θα εξαιρούνται από την πληρωμή.
 6. Όσοι Δικηγόροι δεν είναι ενταγμένοι στο Εκπτωτικό και Επιμορφωτικό Πρόγραμμα θα πρέπει να προχωρούν σε πληρωμή διαδικτυακά με το ανάλογο ποσό.
 • ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ →  www.nbaportal.cy

Αιτήσεις / Applications → Υποβολή αιτήσεων / Submit application

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ανανέωσης της συνδρομής στον Δικηγορικό Σύλλογο Λευκωσίας, θα μπορείτε να κατεβάσετε την Δήλωση / Βεβαίωση Δικηγόρου από την Διαδικτυακή Πύλη Δικηγόρων Λευκωσίας (ΑΙΤΗΣΕΙΣ / APPLICATIONS → ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ / VIEW APPLICATIONS → ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΥΤΑΚΙ), και να την υποβάλετε με όλα τα απαιτούμενα έγγραφα μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού στην ιστοσελίδα του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου για σκοπούς έκδοσης της ετήσιας άδειας εξασκήσεως του επαγγέλματος.

 • ΕΚΔΟΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΑΔΕΙΑΣ ΕΞΑΣΚΉΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Διευκρινίζεται ότι η διαδικασία έκδοσης της άδειας ολοκληρώνεται στο σύστημα του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.

Για περαιτέρω πληροφορίες ακολουθήστε τον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://www.cyprusbarassociation.org/index.php/en/news/38807-adeia-exaskeseos-epangelmatos-gia-to-etos-2024

Υπενθυμίζεται ότι η καταληκτική ημερομηνία ανανέωσης της άδειας εξασκήσεως του επαγγέλματος για το 2024 είναι η 31η Μαρτίου 2024.

 • ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΘΥΡΙΔΩΝ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ →  www.nbaportal.cy

Από τον προσωπικό λογαριασμό κάθε Δικηγόρου (σε περίπτωση που επιθυμείτε η απόδειξη να εκδοθεί στο όνομα του Δικηγόρου) ή από τον λογαριασμό του Δικηγορικού Γραφείου (σε περίπτωση που επιθυμείτε η απόδειξη να εκδοθεί στο Δικηγορικό Γραφείο)

Δικαστικές Θυρίδες / Lockers Select Locker Number (επιλογή του αριθμού της Δικαστικής Θυρίδας σας) → Purchase Now

Μοιραστείτε το

 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
22 Φεβρουαρίου, 2024
Ώρα:
2:41 πμ
Notice: Trying to get property 'labels' of non-object in /var/www/vhosts/nba.org.cy/httpdocs/wp-includes/general-template.php on line 1520

Notice: Trying to get property 'name' of non-object in /var/www/vhosts/nba.org.cy/httpdocs/wp-includes/general-template.php on line 1520
data-title="Προσεχείς Εκδηλώσεις – Nicosia Bar Association" data-viewtitle="Προσεχείς Εκδηλώσεις">