Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία εγγραφής στο Εκπτωτικό και Επιμορφωτικό Πρόγραμμα του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας για το έτος 2024 είναι διαθέσιμη από την Διαδικτυακή Πύλη Δικηγόρων Λευκωσίας www.nbaportal.cy

Σημειώνουμε ότι δικαίωμα εγγραφής στο Εκπτωτικό και Επιμορφωτικό Πρόγραμμα του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας έχουν και Δικηγόροι οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι σε άλλους Τοπικούς Δικηγορικούς Συλλόγους.

 • ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαδικασία εγγραφής για Δικηγόρους / Μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας:

Από τον προσωπικό λογαριασμό κάθε Δικηγόρου (σε περίπτωση που επιθυμείτε η απόδειξη να εκδοθεί στο όνομα του Δικηγόρου)

 1. Διαδικτυακή Πύλη Δικηγόρων Λευκωσίας → www.nbaportal.cy
 2. Login στον προσωπικό λογαριασμό Δικηγόρου
 3. Εκπτωτική κάρτα / Discount Cards → Αγορά

Από τον λογαριασμό του Δικηγορικού Γραφείου (σε περίπτωση που επιθυμείτε η απόδειξη να εκδοθεί στο Δικηγορικό Γραφείο)

 1. Διαδικτυακή Πύλη Δικηγόρων Λευκωσίας → www.nbaportal.cy
 2. Login στο λογαριασμό του Δικηγορικού Γραφείου
 3. Εκπτωτική κάρτα / Discount Cards
 4. Επιλογή Δικηγόρων που επιθυμούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα → Αγορά

Διαδικασία εγγραφής για Δικηγόρους οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι σε άλλους Τοπικούς Δικηγορικούς Συλλόγους:

 1. Διαδικτυακή Πύλη Δικηγόρων Λευκωσίας → www.nbaportal.cy
 2. Δημιουργία λογαριασμού → Register as Guest
 3. Αναμονή για έγκριση λογαριασμού
 4. Login στο λογαριασμό του Δικηγόρου
 5. Εκπτωτική κάρτα / Discount Cards → Αγορά

Σημείωση: Την Εκπτωτική Κάρτα θα μπορείτε να την παραλάβετε από τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας όταν ολοκληρωθεί η πληρωμή στην Διαδικτυακή Πύλη Δικηγόρων Λευκωσίας.

 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ / ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

Οι Εκπαιδευτικές Ημερίδες / Διαλέξεις που διοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας θα αναρτώνται στην Διαδικτυακή Πύλη Δικηγόρων Λευκωσίας www.nbaportal.cy

Διαδικασία εγγραφής σε Εκπαιδευτική Ημερίδα / Διάλεξη:

 1. Διαδικτυακή Πύλη Δικηγόρων Λευκωσίας → www.nbaportal.cy
 2. Login στον προσωπικό λογαριασμό Δικηγόρου / Δικηγορικού Γραφείου
 3. Εκδηλώσεις / Events
 4. Αγορά εισιτηρίου
 5. Το πρόγραμμα θα αναγνωρίζει όσους Δικηγόρους είναι ενταγμένοι στο Εκπτωτικό και Επιμορφωτικό Πρόγραμμα και θα εξαιρούνται από την πληρωμή.
 6. Όσοι Δικηγόροι δεν είναι ενταγμένοι στο Εκπτωτικό και Επιμορφωτικό Πρόγραμμα θα πρέπει να προχωρούν σε πληρωμή διαδικτυακά με το ανάλογο ποσό.

Με την Εκπτωτική Κάρτα θα έχετε ελεύθερη πρόσβαση και συμμετοχή σε όλες τις Επιμορφωτικές Ημερίδες και Σεμινάρια του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας για όλο το έτος 2024.

Επιπλέον θα μπορείτε να επιδεικνύετε στους συνεργάτες του Συλλόγου μας για να τύχετε της συμφωνηθείσας έκπτωσης.

Επί της εν λόγω κάρτας θα υπάρχει ειδικός Κώδικας QR μέσω του οποίου θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να βρείτε τους συνεργάτες μας, τα ονόματα και τις κατηγορίες των οποίων θα ευρίσκονται πάντα αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας με τις εκάστοτε πάντοτε προσθήκες και ενημερώσεις.

Το κόστος εξασφάλισης της Ειδικής Εκπτωτικής Κάρτας για το έτος 2024, θα ανέρχεται σε €60,00

Έχουν προγραμματιστεί για το έτος 2024 Επιμορφωτικές Ημερίδες στην μεγάλη αίθουσα του Συλλόγου μας, οι οποίες θα μεταδίδονται ταυτόχρονα και διαδικτυακά, με ζωντανές παρουσιάσεις σε διάφορες νομικές θεματολογίες που κατά κύριο λόγο άπτονται θεμάτων και υποθέσεων που χειρίζεται καθημερινά η πλειοψηφία των δικηγόρων. Επίσης θα διοργανώνονται διαδικτυακά σεμινάρια με διάφορες θεματολογίες ανά διμηνία.

Όσοι Δικηγόροι δεν ενταχθούν στο Εκπτωτικό και Επιμορφωτικό Πρόγραμμα του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας και επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις Επιμορφωτικές Ημερίδες και Σεμινάρια, το κόστος συμμετοχής σε κάθε Ημερίδα και Σεμινάριο θα ανέρχεται στα €20,00

Σημειώνουμε πως οι Ημερίδες και τα Σεμινάρια θα αναγνωρίζονται ως πιστοποιημένα προγράμματα για σκοπούς συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης (ΣΕΕ), σύμφωνα με τον Κανονισμό Κ.Δ.Π. 386/2017 και θα δίδονται οι ανάλογες μονάδες (CPD).

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 2023

CORAL BEACH HOTEL & RESORT offering you a 10% Discount on terms.

 

Special rates for the members of Nicosia Bar Association.

We have created a special Promo code in our Hotel Chain Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean, where all your members will cherish 15% discount, booking through our website.

Discount will also be cumulative with any other current offers on the website.

Leonardo Plaza Cypria Maris:

For reservations via https://cypriamaris.reserve-online.net/. First become a member and get the advantage of an 8% discount. Then when making the booking, after the selection of room, they need to put promo code “NBA’’ at the special voucher/promo field and an extra 7% discount on top of all rates will be applied.

Leonardo Laura Beach & Splash Resort:

For reservations via https://laura.reserve-online.net/  First become a member and get the advantage of an 8% discount. Then when making the booking, after the selection of room, they need to put promo code “NBA’’ at the special voucher/promo field and an extra 7% discount on top of all rates will be applied.

Leonardo Cypria Bay:

For reservations via  https://leonardocypriabay.reserve-online.net/ First become a member and get the advantage of an 8% discount. Then when making the booking, after the selection of room, they need to put promo code “NBA’’ at the special voucher/promo field and an extra 7% discount on top of all rates will be applied.

Leonardo Crystal Cove:

For reservations via https://crystalcove.reserve-online.net/  First become a member and get the advantage of an 8% discount. Then when making the booking, after the selection of room, they need to put promo code “NBA’’ at the special voucher/promo field and an extra 7% discount on top of all rates will be applied.

Louis Hotels | OFFICIAL SITE | 4 and 5 Star Hotels in Cyprus and Greece

 

Terms and conditions of the above voucher codes:

Starting: 07 September 2022

Ending: 30 September 2023

Discount: -10%, non-cumulative with offers. T/A & Corporate Excluded.

Valid for hotels below, some hotels have been excluded.

Participants hotels below:

Hotels
Paphos
Polis 1907
Paphos Breeze
Phaethon Beach
Imperial Beach
Ledra Beach
Ivi Mare
The King Jason Paphos
Sofianna
Limassol
The Royal Apollonia
Protaras
Nausicaa Beach
Nausicaa Villas
Althea Kalamies
Chris Le Mare
Gold
Lora Pearl
St. Elias Resort
Althea Beach
Corfu
Ionian Sun
Kerkyra Blue
Rhodes
Amada Colossos
Crete
Asterion

 

Περίοδος από 01 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι 31 Μαρτίου 2022.

 

 • Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρόγευμα : €52,50
 • Η πιο πάνω πολύ Ειδική Τιμή παραχωρείται σύμφωνα με το Σχεδίου του Υφυπουργείου Τουρισμού,  η οποία προϋποθέτει ελάχιστη διαμονή 2 βράδια και  προσκόμιση λογαριασμού κοινής ωφέλειας ανά δωμάτιο και  κάρτες εμβολιασμού των ενηλίκων . ( Η προσφορά αυτή είναι  μόνο για εμβολιασμένα άτομα).
 • Επιπρόσθετα άτομα στο ίδιο δωμάτιο ή σουίτα:

α. Μέχρι 2 ετών        :  δωρεάν

β. 3 έως 12 ετών       :  50% έκπτωση

γ. 12 ετών και άνω    :  25% έκπτωση στη διαμονή

 • Μονόκλινο δωμάτιο με πρόγευμα : €45,00

 

 • Οι πιο πάνω τιμές είναι ανά δωμάτιο , την ημέρα και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

 

 • Ημερήσια επιβάρυνση για σουίτα:

α. Πολυτελείας (executive)       €25,00

β. Νεονύμφων – Προεδρική      €30,00

 • Για επιπλέον γεύμα : €15,00 το άτομο . Για παιδία 3-12 ετών €8,00

 

Οργανωμένες Καλοκαιρινές Εκδρομές.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ καλέστε το 77 77 8555

Προσφέρουμε 7% έκπτωση σε όλα τα ταξιδιωτικά πακέτα. (εξαιρουμένων των φόρων )

(Διοργανωτής είναι to Top Kinisis)

Καλοκαιρινές προτάσεις για τα Ελληνικά νησιά.

Η ομάδα μας, Σκεύη 22 588103, Κλειώ 22 588106, Μαρίνα 22 588153 και  Θεανώ 22 588125,  είναι στην διάθεση σας για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις.

 

Το Εστιατόριο Ευωχία θα προσφέρει στα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας 10% έκπτωση στον τελικό λογαριασμό.

 

10% discount for lunch hours 12:30-16:00 on weekdays

Excluding holidays and weekends.

Οι Νομικές Εκδόσεις Hippasus με χαρά συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία  του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας, παρέχοντας στα μέλη του ΔΣΛ 20% έκπτωση σε όλες τις Νόμικες μας Εκδόσεις.

 

Το καφεστιατόριο THE GARRISON BAR AND GRILL θα προσφέρει στα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας 10% έκπτωση στον τελικό λογαριασμό.

Η έκπτωση ισχύει και για delivery νοουμένου ότι η παραγγελία καταχωρείται απευθείας προς εμάς και όχι μέσω άλλης πλατφόρμας.

Τα στοιχεία επικοινωνίας μας είναι 22489999 και www.thegarrisoncy.com και www.facebook.com/thegarrisoncy .

Η Νικολέττα Ντορζή είναι Κλινική Διαιτολόγος RDN και κατέχει πτυχίο στη Διαιτολογία καθώς και μεταπτυχιακό στην Κλινική Διαιτολογία, από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Επίσης, είναι υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

 

Κατέχει μεγάλη ακαδημαϊκή και πρακτική εμπειρία στον τομέα της, ενώ αρθρογραφεί σε συστηματική βάση. Δίνει διαλέξεις στο κοινό αλλά και σε άλλους επαγγελματίες στην Κύπρο και στο εξωτερικό σε παγκόσμια συνέδρια.

 

Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Διατροσέφ» που πήρε το πρώτο βραβείο στα Gourmand Awards και κυκλοφόρησε τον Ιούνη του 2015, και «Από το ράφι στο καρότσι» που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2012.

Στην Κύπρο, η Νικολέττα εργάζεται ως ιδιώτης κλινική διαιτολόγος από το 2006. Είναι ενεργό μέλος του Συνδέσμου Διαιτολόγων Κύπρου (από το 2006) με συμμετοχή στις επιτροπές διαλέξεων, συνεδρίων και έρευνας και είναι βοηθός γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου του συνδέσμου διαιτολόγων από το 2013. Επίσης, από το 2021 είναι μέλος του Συμβουλίου Εγγραφής Επιστημόνων, Τεχνολόγων Τροφίμων και Διαιτολόγων Κύπρου.  Είναι εκπαιδεύτρια στο τμήμα διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Τέλος, είναι μέλος του Αμερικάνικου Συνδέσμου Διαιτολόγων, ADA (από το 2001).

 

Προγράμματα Διατροφής

Σχεδιάζονται εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και σε επίπεδο θεραπείας των παρακάτω :

 • Παχυσαρκία
 • Διατροφικές διαταραχές
 • Απίσχναση (χαμηλό σωματικό βάρος)
 • Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου Ι &ΙΙ
 • Διαβήτης Κύησης
 • Υπερλιπιδαιμία
 • Υψηλή Αρτηριακή Πίεση
 • Αυξημένο ουρικό οξύ
 • Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (PCOS)
 • Γαστρεντερικές παθήσεις (Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, κοιλιοκάκη, ελκοπάθεια πεπτικού, νόσος Crohn, ελκώδη κολίτιδα)
 • Λιπώδες ήπαρ
 • Νεφροπάθειες (ΧΝΑ, νεφρολιθίαση)
 • Τροφικές αλλεργίες και δυσανεξίες
 • Ειδικές πληθυσμιακές ομάδες (εγκυμονούσες & θηλάζουσες , αθλητές, γηριατρικοί ασθενείς).

 

Χρεώσεις:

Η πρώτη επίσκεψη για μέλη του δικηγορικού Συλλόγου είναι €60 από €80 που γίνονται μετρήσεις μεταβολισμού, λίπους οστικής μάζας και νερού και δίνεται εξατομικευμένη διατροφή. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται εβδομαδιαία ζυγίσματα δωρεάν για τον πρώτο μήνα.

Οι επόμενες μηνιαίες επισκέψεις κοστίζουν €40 και πάλι τα εβδομαδιαία ζυγίσματα είναι δωρεάν.

Ivory All Day Concept offers you a 15% discount for dine-in lunch and afterwork drinks. The offer is valid on weekdays (tuesday-friday) except bank holidays.

Discount:

 1. 15% for Lunch Monday to Friday.
 2. 10% for Dinner Monday to Thursday.
 3. 10% for after work gatherings 16:00 – 20:00 Monday to Friday.

 

Facebook: Ivory all day concept

Instagram: ivory_all_day_concept

Το A.D. AVANTI Air Park αποφάσισε να προσφέρει ειδικές τιμές σε όλα τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας τα οποία επιθυμούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών μας κατά τις μετακινήσεις τους από το Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Το A.D. AVANTI Air Park είναι μια νέα πρωτοποριακή εταιρεία στην υπηρεσία στάθμευσης οχημάτων προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους απλούς ταξιδιώτες και στους επαγγελματίες που χρησιμοποιούν το Αεροδρόμιο της Λάρνακας. Διαθέτει  εγκαταστάσεις με όλες τις άδειες που απαιτούνται από τα κυβερνητικά τμήματα. Η γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας με το χαμηλότερο κόστος αποτελεί προτεραιότητα και διαρκή στόχο. Για το σκοπό αυτό προσφέρουμε στάθμευση με όποιον τρόπο επιλέγουν οι πελάτες μας. Διαθέτουμε προσωπική στάθμευση (Self-parking) ή παραλαβή – παράδοση στο αεροδρόμιο  (Valet-parking) ή συνδυασμό και των δυο υπηρεσιών.

Οι ειδικές τιμές οι οποίες ισχύουν μέχρι 31/01/2023 είναι:

SELF-PARKING ή VALET-PARKING
ΑΡ.ΗΜΕΡΩΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟ

(€)

ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ

(€)

ΠΑΡ/ΣΕΙΣ
1 ΕΩΣ 5 3 5 ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ
 ΕΩΣ 10 20 30 ΣΥΝΟΛΟ
ΕΩΣ 20 30 40 ΣΥΝΟΛΟ
ΕΩΣ 30 50 60 ΣΥΝΟΛΟ

 

Τα στοιχεία επικοινωνίας για κρατήσεις είναι:

Τηλ.: 24322265, 99451361, 99442528

email: avanti_air_park_cy@hotmail.com

website: https://www.avantiairpark.com/index.php/el/

 

Το Chateau Status θα είναι ανοικτό από τις 08:00 π.μ. και θα προσφέρει καφέ και σνακς στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του.

Από το μεσημέρι θα παρέχονται Κυπριακά μαγειρευτά φαγητά και όσπρια.

Επίσης διαθέτει δωμάτια συνεδριάσεων, τα οποία μπορούν οι Δικηγόροι να χρησιμοποιήσουν για τους πελάτες τους.

Όλα τα φαγητά, καφέδες και σνάκς θα έχουν έκπτωση 25% για τους Δικηγόρους που είναι ενταγμένοι στο Εκπτωτικό Πρόγραμμα του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας.

TEL: 77771167

Chateau Status Location:

ANEMI HOTEL – SUITS

 

ANEMI

Η εταιρεία Busimaxx Consultants Ltd δια της εμπορικής επωνυμίας Marketbox Intelligence, έχει εγκριθεί και αδειοδοτηθεί από την Αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας, ως Ιδιωτικό Γραφείο Παροχής Υπηρεσιών Έρευνας, με αριθμό άδειας ΙΓΕ/1030 και ΙΓ/1030.

Η εταιρεία μας άρχισε τις λειτουργίες της το έτος 2004 εως σήμερα, και ασχολείται με μία ευρεία γκάμα ερευνών, συνεργαζόμενοι με ένα τέλειο δίκτυο ιδιωτικών ερευνητών σε όλη την Κύπρο και στο εξωτερικό.

Μπορούμε να σας δώσουμε άμεσα λύση στα προβλήματα που σας απασχολούν, και να διαλευκάνουμε ακόμη και την πιο περίπλοκη υπόθεση, είτε εντός είτε εκτός συνόρων.

Η εταιρεία μας τα τελευταία χρόνια έχει αφουγκραστεί τα προβλήματα των τραπεζικών ιδρυμάτων και άλλων ιδιωτικών εταιρειών όσο αφορά τα ακίνητα στα οποία έχουν δοθεί στεγαστικά δάνεια σε κύπριους πολίτες – ξένους υπηκόους ή επιχειρηματικά –  εταιρικά δάνεια και έχει δημιουργήσει ειδικά τμήματα που ασχολούνται με έρευνες ακινήτων (Search for Rented property ) και υπηρεσίες δέουσας επιμέλειας (Property Due Diligence services).

Το άρτιο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας, ο υπερσύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός, και η πολυετή πείρα μας είναι η καλύτερη εγγύηση για την επίλυση κάθε είδους προβλήματος, για την εταιρεία σας.

Αναγνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα των προβλημάτων σας, φροντίζουμε να δημιουργούμε από την πρώτη στιγμή ένα κλίμα εμπιστοσύνης και εχεμύθειας. Γιατί πάνω απ’ όλα πρώτο μας μέλημα είναι ο σεβασμός της ανθρώπινης προσωπικότητας.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ευγένεια διακριτικότητα και διασφάλιση του απορρήτου.

Η εταιρεία μας προσφέρει στους Δικηγόρους οι οποίοι είναι δικαιούχοι του Εκπτωτικού Προγράμματος του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας, 30% έκτπωση σε όλες τις υπηρεσίες μας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα μας.

www.marketbox-intelligence.com

Until the end of the year we are offering our izidocs DMS Flows CRM solution with the following discounts:

 • 50% on initial fees
 • 25 to 57% on annual fees

Our izidocs DMS Flows CRM solution can be used to completely digitise the operation of a legal firm.

*Note that a government plan is coming out soon that can cover 50% of the cost of such projects.

For more information please have a look at our website:

www.izidocs.com

NOBILOR GIFTS & JEWELS – 20% 

Ζήνωνος Κιτιεως  58-60, 6022, Λάρνακα

24-657365

 

nobilino kids boutique – 10% 

Ζήνωνος Κιτιέως  62, 6022, Λάρνακα

24-664459

Το  Sono Bar Restaurant βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, Θεμιστοκλή Δέρβη 6, και προσφέρει μια προσεγμένη κουζίνα βασισμένη στις Μεσογειακές γεύσεις και υλικά.

Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό είναι διαθέσιμα όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή προσφέρονται επισης μαγειρευτά πιάτα ημέρας.

Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 01:00

10% έκπτωση στον τελικό λογαριασμό για όλα τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε στο 22 25 66 44 .

 

Dear valued customers,

We have exciting news!

 • Our Corporate Menu: Experience the fusion of Peruvian and Asian cuisine  with our specially curated dishes for your corporate events, for having your best experience, you pre-order your preferred type of beef or fish just contact us before 48hrs via phone number or email ,To view our diverse selection, please refer to the attached PDF.
 • Happy Hour at Amano: Join us during our vibrant Happy Hour, 18:00 to 20:00, during  the weekdays , and enjoy a 20% discount on all drinks. For more details about our Happy Hour gatherings, kindly check the attached PDF.
 • To place your order from the Corporate Menu or make reservations for Happy Hour, kindly contact our team at99938500 or on our email: amano.nicosia@gmail.com

 

menu created by Chef Noel Christos Bassil

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι με την έναρξη λειτουργίας του Φαρμακείου μας όλα τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας θα έχουν εκπτώσεις σε διάφορα προϊόντα φαρμακευτικά και μη.

-10% σε όλα τα φαρμακευτικά προϊόντα και βιταμίνες (εκτός ΓεΣΥ)

-15% σε καλλυντικά προϊόντα που περιλαμβάνουν κρέμες προσώπου.

Τα υπόλοιπα καλλυντικά προϊόντα θα έχουν το -10%.

Για οποιανδήποτε διευκρίνιση παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φαρμακοποιοί: Χριστίνα και Κωνσταντίνα-Μαρία Αγγελίδου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99290610/99290910

Email: angelidou.pharmacy@gmail.com

Διεύθυνση: Κυριάκου Μάτση 48, Έγκωμη, 2409, Λευκωσια.

0

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ