ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Αγαπητές / Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας υπενθυμίζουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της Δήλωσης / Βεβαίωσης Δικηγόρου για σκοπούς ανανέωσης της συνδρομής στον Δικηγορικό Σύλλογο Λευκωσίας είναι η 31η Μαρτίου 2023.

Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν προχωρήσει με την ανανέωση της συνδρομής στον Δικηγορικό Σύλλογο Λευκωσίας παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε την πιο κάτω διαδικασία:

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ:

Ο κάθε Δικηγόρος θα πρέπει να δημιουργήσει τον δικό του λογαριασμό στη Διαδικτυακή Πύλη (ο λογαριασμός δημιουργείται μια φορά) και ακολούθως θα υποβληθεί ηλεκτρονικά από τον κάθε Δικηγόρο η ετήσια Δήλωση / Βεβαίωση για σκοπούς ανανέωσης της συνδρομής στον Δικηγορικό Σύλλογο Λευκωσίας.

Επισυνάπτεται σχετική παρουσίαση: → ΕΓΓΡΑΦΗ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Σε περίπτωση που οι Δικηγορικές Εταιρείες / Δικηγορικά Γραφεία προβαίνουν στη πληρωμή των Δικηγόρων του γραφείου τους, τότε η Δικηγορική Εταιρεία / Δικηγορικό Γραφείο θα πρέπει να δημιουργήσει λογαριασμό στη Διαδικτυακή Πύλη (ο λογαριασμός δημιουργείται μια φορά), από όπου θα μπορεί να προβαίνει σε μια πληρωμή για όλους τους Δικηγόρους του γραφείου, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στον Δικηγορικό Σύλλογο Λευκωσίας.

Επισυνάπτεται σχετική παρουσίαση: → ΕΓΓΡΑΦΗ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ / ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ → https://www.nbaportal.cy/login

Σημείωση: Η ετήσια συνδρομή για τις Δικαστικές Θυρίδες θα πραγματοποιείτε μόνο στα ταμεία του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ανανέωσης της συνδρομής στον Δικηγορικό Σύλλογο Λευκωσίας, θα μπορείτε να κατεβάσετε την Δήλωση / Βεβαίωση Δικηγόρου από την Διαδικτυακή Πύλη Δικηγόρων Λευκωσίας (ΑΙΤΗΣΕΙΣ / APPLICATIONS → ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ / VIEW APPLICATIONS → ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΥΤΑΚΙ), και να την αποστείλετε με όλα τα απαιτούμενα έγγραφα στον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο για σκοπούς έκδοσης της ετήσιας άδειας εξασκήσεως του επαγγέλματος.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΑΔΕΙΑΣ ΕΞΑΣΚΉΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ:

Διευκρινίζεται ότι η διαδικασία έκδοσης της άδειας ολοκληρώνεται στο σύστημα του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.

Για περαιτέρω πληροφορίες ακολουθήστε τον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://www.cyprusbarassociation.org/index.php/en/news/29477-adeia-exaskeseos-epangelmatos-gia-to-etos-2023

Εκ της Επιτροπής του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας.

0

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ