ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Αγαπητές / Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια των δράσεων αναβάθμισης του Συλλόγου, σας ενημερώνουμε ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας πρωτοπορεί και έχει δημιουργήσει Διαδικτυακή Πύλη για τους Δικηγόρους της Λευκωσίας, από την οποία θα μπορείτε να προβαίνετε στη διαδικασία ανανέωσης και πρώτης εγγραφής για σκοπούς έκδοσης της ετήσιας άδειας εξασκήσεως του επαγγέλματος.

Ο κάθε Δικηγόρος θα πρέπει να δημιουργήσει τον δικό του λογαριασμό στη Διαδικτυακή Πύλη (ο λογαριασμός δημιουργείται μια φορά) και ακολούθως θα υποβληθεί από τον κάθε Δικηγόρο η ετήσια αίτηση της άδειας εξασκήσεως του επαγγέλματος.

Επισυνάπτεται σχετική παρουσίαση: → ΕΓΓΡΑΦΗ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 

Σε περίπτωση που οι Δικηγορικές Εταιρείες / Δικηγορικά Γραφεία προβαίνουν στη πληρωμή των Δικηγόρων του γραφείου τους, τότε η Δικηγορική Εταιρεία / Δικηγορικό Γραφείο θα πρέπει να δημιουργήσει λογαριασμό στη Διαδικτυακή Πύλη (ο λογαριασμός δημιουργείται μια φορά), από όπου θα μπορεί να προβαίνει σε μια πληρωμή για όλους τους Δικηγόρους του γραφείου, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στον Δικηγορικό Σύλλογο Λευκωσίας.

Επισυνάπτεται σχετική παρουσίαση: → ΕΓΓΡΑΦΗ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ / ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ → https://www.nbaportal.cy/login

Σημείωση: Η ετήσια συνδρομή για τις Δικαστικές Θυρίδες θα πραγματοποιείτε μόνο στα ταμεία του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιπλέον βοήθεια παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας στο 22674594, μεταξύ των ωρών 11:00 – 13:00.

Η διαδικασία ανανέωσης και πρώτης εγγραφής για σκοπούς έκδοσης της ετήσιας άδειας εξασκήσεως του επαγγέλματος ολοκληρώνεται αφού αποσταλούν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα στον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο.

Υπενθυμίζεται ότι η καταληκτική ημερομηνία ανανέωσης της άδειας εξασκήσεως του επαγγέλματος για το 2023 είναι η 31η Μαρτίου 2023.

Ευχαριστούμε για την στήριξη σας,

Εκ της Επιτροπής του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας.

0

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ