ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Επισυνάπτεται σχετική ανακοίνωση της Έντιμης Διοικητικής Προέδρου του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, η οποία αφορά τη χρήση από Δικαστές του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας αιθουσών του Ανωτάτου Δικαστηρίου για την εκδίκαση των υποθέσεων τους.

Η πιο πάνω απόφαση αποτελεί το ελάχιστο υπό τις περιστάσεις μέτρο για επίλυση του σοβαρού προβλήματος που παρατηρείται αναφορικά με την μη ύπαρξη αιθουσών για όλους τους Δικαστές του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Στα πλαίσια των προσπαθειών και απαιτήσεων μας για επίλυση του στεγαστικού προβλήματος των Δικαστηρίων της Λευκωσίας, σας ενημερώνουμε πως στις 20/12/2021 και ώρα 8:30π.μ. θα ευρίσκονται στον χώρο του επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οι έντιμοι Υπουργοί Δικαιοσύνης και Συγκοινωνιών, οι οποίοι θα προβούν σε επί τόπου επιθεώρηση της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί, συνοδευόμενοι από μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου και άλλους αρμοδίους.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στην Διοικητική Πρόεδρο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για τις έντονες προσπάθειες της που οδήγησαν στην πιο πάνω προσωρινή διευθέτηση.

Εκ της Επιτροπής του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας.

0

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ