ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εν πρώτοις ευχόμαστε καλό νέο έτος, υγεία και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειες σας.

Αναφορικά με το Εκπτωτικό και Επιμορφωτικό Πρόγραμμα του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας, σας ενημερώνουμε ότι όσοι επιθυμείτε να ενταχθείτε μπορείτε να συμπληρώσετε την επισυνημμένη αίτηση και ακολούθως να την προσκομίσετε στα γραφεία του Συλλόγου, όπου θα λαμβάνετε την Εκπτωτική Κάρτα για το έτος 2023.

Με την Εκπτωτική Κάρτα θα έχετε ελεύθερη πρόσβαση και συμμετοχή σε όλες τις Επιμορφωτικές Ημερίδες και Σεμινάρια του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας για όλο το έτος 2023.

Επιπλέον θα μπορείτε να επιδεικνύετε στους συνεργάτες του Συλλόγου μας για να τύχετε της συμφωνηθείσας έκπτωσης.

Επί της εν λόγω κάρτας θα υπάρχει ειδικός Κώδικας QR μέσω του οποίου θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να βρείτε τους συνεργάτες μας, τα ονόματα και τις κατηγορίες των οποίων θα ευρίσκονται πάντα αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας με τις εκάστοτε πάντοτε προσθήκες και ενημερώσεις.

Το κόστος εξασφάλισης της Ειδικής Εκπτωτικής Κάρτας για το έτος 2023, θα ανέρχεται σε €60,00

Έχουν προγραμματιστεί για το έτος 2023 Επιμορφωτικές Ημερίδες στην μεγάλη αίθουσα του Συλλόγου μας, οι οποίες θα μεταδίδονται ταυτόχρονα και διαδικτυακά, με ζωντανές παρουσιάσεις σε διάφορες νομικές θεματολογίες που κατά κύριο λόγο άπτονται θεμάτων και υποθέσεων που χειρίζεται καθημερινά η πλειοψηφία των δικηγόρων. Επίσης θα διοργανώνονται διαδικτυακά σεμινάρια με διάφορες θεματολογίες ανά διμηνία.

Όσοι Δικηγόροι δεν ενταχθούν στο Εκπτωτικό και Επιμορφωτικό Πρόγραμμα του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας και επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις Επιμορφωτικές Ημερίδες και Σεμινάρια, το κόστος συμμετοχής σε κάθε Ημερίδα και Σεμινάριο θα ανέρχεται στα €20,00

Σημειώνουμε πως οι Ημερίδες και τα Σεμινάρια θα αναγνωρίζονται ως πιστοποιημένα προγράμματα για σκοπούς συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης (ΣΕΕ), σύμφωνα με τον Κανονισμό Κ.Δ.Π. 386/2017 και θα δίδονται οι ανάλογες μονάδες (CPD).

Για τις εν λόγω ημερίδες θα λάβετε σύντομα αναλυτικό Πρόγραμμα τόσο όσον αφορά την θεματολογία όσο και τα πρόσωπα τα οποία θα προχωρήσουν στην παρουσίαση τους, καθώς και τις ημερομηνίες που αυτές θα πραγματοποιηθούν για ολόκληρο το έτος 2023.

Παραμένουμε πάντοτε στη διάθεσή σας και ευχόμαστε Καλή και Δημιουργική Χρονιά.

Επιτροπή Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας

0

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ