ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Παρακαλούνται όσοι δικηγόροι (ανεξαρτήτως Συλλόγου στον οποίο ανήκουν) έχουν οποιοδήποτε παράπονο από την συμπεριφορά Δικαστή ή μέλους του προσωπικού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, να αποστέλλουν τα παράπονα τους στον Δικηγορικό Σύλλογο Λευκωσίας, φ/δι Επιτροπής Παραπόνων Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας και/ή Υπεύθυνου Παραπόνων Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας ή στο e-mail queries@nba.org.cy

 

Τα παράπονα που θα αποστέλλονται θα πρέπει να είναι γραπτά και επώνυμα.

 

Κάθε παράπονο θα εξετάζεται από την Επιτροπή με πλήρη εμπιστευτικότητα κι εφόσον κριθεί δικαιολογημένο, θα προωθείται στα αρμόδια σώματα. Ο παραπονούμενος πιθανόν να κληθεί ενώπιον της Επιτροπής για να δώσει διευκρινίσεις.

 

Νοείται ότι, ο Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας θα πράξει τα πάντα για να προστατεύσει τον οποιονδήποτε συνάδελφο υποβάλει παράπονο και δεν θα ανεχθεί οποιαδηποτε δυσμενή μεταχείριση του και ότι όλα τα δικαιολογημένα και στοιχειοθετημένα παράπονα θα προωθούνται με σπουδή. Ήδη στις συναντήσεις που το Συμβούλιο είχε τις προηγούμενες μέρες λάβαμε ισχυρές διαβεβαιώσεις για αποφασιστικότητα και βούληση για συνεργασία στο θέμα αυτό.

 

Εκ του Συμβουλίου

0

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ