Φόρτωση Εκδηλώσεις

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ: «ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ DAC6 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ»

26 Μαΐου, 2022 @ 5:00 μμ - 6:30 μμ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας θα έχει την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσει τον κ. Παναγιώτη Τζίογκουρο, Διευθυντή του Τμήματος Διεθνών Φορολογικών Υπηρεσιών της Εrnst & Young Κύπρου, σε μια διαδικτυακή Διάλεξη την Πέμπτη 26/05/2022 και ώρα 17:00 – 18:30 με θέμα:

«ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ DAC6 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ»

Η Διάλεξη απευθύνεται αποκλειστικά σε δικηγόρους και θα μεταδίδεται μέσω της εφαρμογής zoom του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή πιο κάτω.

Περαιτέρω όσοι συνάδελφοι επιθυμείτε να θέσετε ερωτήματα ή θέματα προς συζήτηση παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας (seminars@nba.org.cy) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, 25/05/2022 και ώρα 12:00.

Σκοπός του Προγράμματος είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να διακρίνουν τις επιπτώσεις την πρακτικής εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Οδηγίας DAC6 σε σχέση με την αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών στον τομέα της φορολογίας στην κατά την άσκηση των εργασιών τους.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:

  1. Ερμηνεύσουν τις σημαντικότερες πρόνοιες που περιέχονται στις πρόσφατες εγκυκλίους του Τμήματος Φορολογίας για το DAC6.
  2. Προσδιορίσουν τις σχετικές υποχρεώσεις που μπορεί να προκύψουν ως προς την συμμόρφωση με την εν λόγω νομοθεσία.
  3. Αναγνωρίσουν τις πιθανές περιπτώσεις όπου θα κληθούν να ενημερώσουν ή να υποβάλουν πληροφόρηση για σκοπούς DAC6.

Πρόγραμμα:

Ενότητα Διάρκεια
Σύντομη επισκόπηση της Οδηγίας DAC6 15’
Πρόσφατες νομοθετικές εξελίξεις – ΚΔΠ 438/2021, ΕΕ55/21 Εγκύκλιος, Συνήθεις Ερωτήσεις (FAQs) 30’
Επιλεγμένοι τύποι δηλωτέων διασυνοριακών ρυθμίσεων 30’
Επερχόμενες εξελίξεις στην αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών στον τομέα της φορολογίας 15’

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι Δικηγόροι έχουν εγγραφεί στο Εκπτωτικό Πρόγραμμα του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας η συμμετοχή και εγγραφή τους στην διάλεξη θα είναι δωρεάν. Όσοι Δικηγόροι δεν έχουν εγγραφεί στο Εκπτωτικό Πρόγραμμα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διάλεξη θα πρέπει να καταβληθεί ηλεκτρονικά το ποσό των €20,00 κατά την εγγραφή τους.

Οι Δικηγόροι οι οποίοι έχουν εγγραφεί στο Εκπτωτικό Πρόγραμμα και επιθυμούν να παρακολουθήσουν την διάλεξη μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό NBASEM100 κατά την διαδικασία εγγραφής. Η επαλήθευση θα γίνεται με τον Αριθμό Μητρώου του κάθε Δικηγόρου.

*Σημειώνουμε ότι όσοι Δικηγόροι επιθυμούν να εγγραφούν στο Εκπτωτικό Πρόγραμμα μπορούν να το πράξουν μέσω του γραφείου του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τα στοιχεία σύνδεσης θα αποσταλούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους συμμετέχοντες.

Η Διάλεξη αναγνωρίζεται ως πιστοποιημένο πρόγραμμα για σκοπούς Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΣΕΕ), σύμφωνα με τον Κανονισμό Κ.Δ.Π 386/2017 με 1,5 πιστοποιημένες μονάδες CPD.

Εισιτήριο Συμμετοχής

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Εισιτήριο Συμμετοχής are no longer available

Μοιραστείτε το

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
26 Μαΐου, 2022
Ώρα:
5:00 μμ - 6:30 μμ
Κόστος:
€20.00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

ZOOM

Διοργανωτής

Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας
Τηλέφωνο:
22674594
Email:
seminars@nba.org.cy
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής
0

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ