Φόρτωση Εκδηλώσεις

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2024 – ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

19 Μαρτίου @ 4:00 μμ - 6:00 μμ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας θα έχει την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσει τον κ. Νίκο Παναγιώτου, Δικηγόρο, σε μια Εκπαιδευτική Ημερίδα την Τρίτη 19/03/2024 και ώρα 16:00 – 18:00 με θέμα:

«Εργατικό Δίκαιο και Τεχνολογία: Οι προκλήσεις της νέας εποχής – Οικονομία των Πλατφόρμων, Τηλεργασία, Αλγόριθμοι και Τεχνική Νοημοσύνη στην Απασχόληση, Εφαρμογές Επικοινωνίας και Συλλογική Διαπραγμάτευση / Εργασιακός Ακτιβισμός, Αλληλεπίδραση των Εργαζομένων με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης»

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή στη Διαδικτυακή Πύλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας https://www.nbaportal.cy/login

Περαιτέρω όσοι συνάδελφοι επιθυμείτε να θέσετε ερωτήματα ή θέματα προς συζήτηση παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας (seminars@nba.org.cy) το αργότερο μέχρι την Δευτέρα, 18/03/2024 και ώρα 12:00.

Η Διάλεξη απευθύνεται αποκλειστικά σε δικηγόρους και θα μεταδίδεται μέσω της εφαρμογής zoom του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας και δια ζώσης στη μεγάλη αίθουσα (Εντευκτήριο) του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας.

Όσοι Δικηγόροι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την Εκπαιδευτική Ημερίδα δια ζώσης παρακαλούμε όπως δηλώσουν συμμετοχή στον πιο πάνω σύνδεσμο και μετά προκρατήσουν θέση μέχρι την Τρίτη 19/03/2024 και ώρα 12:00 στο τηλέφωνο 22674594. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι Δικηγόροι έχουν εγγραφεί στο Εκπτωτικό και Επιμορφωτικό Πρόγραμμα του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας η συμμετοχή και εγγραφή τους στην Εκπαιδευτική Ημερίδα θα είναι δωρεάν. Όσοι Δικηγόροι δεν έχουν εγγραφεί στο Εκπτωτικό και Επιμορφωτικό Πρόγραμμα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Εκπαιδευτική Ημερίδα θα πρέπει να καταβληθεί ηλεκτρονικά το ποσό των €20,00 κατά την εγγραφή τους.

Τα στοιχεία σύνδεσης θα αποσταλούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους συμμετέχοντες την Τρίτη 19/03/2024 και μετά τις 11:30 π.μ.

Διαδικασία εγγραφής στην Εκπαιδευτική Ημερίδα / Διάλεξη:

  1. Διαδικτυακή Πύλη Δικηγόρων Λευκωσίας → www.nbaportal.cy
  2. Login στον προσωπικό λογαριασμό Δικηγόρου / Δικηγορικού Γραφείου (Αφορά Δικηγόρους / Μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας)

ή Register as Guest (Αφορά Δικηγόρους άλλων Τοπικών Δικηγορικών Συλλόγων)

  1. Εκδηλώσεις / Events
  2. Αγορά εισιτηρίου
  3. Το πρόγραμμα θα αναγνωρίζει όσους Δικηγόρους είναι ενταγμένοι στο Εκπτωτικό και Επιμορφωτικό Πρόγραμμα και θα εξαιρούνται από την πληρωμή.
  4. Όσοι Δικηγόροι δεν είναι ενταγμένοι στο Εκπτωτικό και Επιμορφωτικό Πρόγραμμα θα πρέπει να προχωρούν σε πληρωμή διαδικτυακά με το ανάλογο ποσό.

Η Εκπαιδευτική Ημερίδα αναγνωρίζεται ως πιστοποιημένο πρόγραμμα για σκοπούς Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΣΕΕ), σύμφωνα με τον Κανονισμό Κ.Δ.Π 386/2017 με 2 πιστοποιημένες μονάδες CPD.

Μοιραστείτε το

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Μαρτίου
Ώρα:
4:00 μμ - 6:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

ZOOM WEBINAR & ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΜΟΥΣΚΟΥ 12
ΛΕΥΚΩΣΙΑ, 1515 Κύπρος
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
22674594

Διοργανωτής

Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας
Τηλέφωνο:
22674594
Email:
seminars@nba.org.cy
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής
0

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ