Φόρτωση Εκδηλώσεις

Η υποχρεωτική αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών στον Τομέα της Φορολογίας και η υποχρεωτική καταχώριση των πραγματικών δικαιούχων εταιρειών στο Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων του Εφόρου Εταιρειών

27 Μαΐου, 2021 @ 7:00 μμ - 9:00 μμ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας σε συνεργασία με την EY CYPRUS  παρουσιάζουν το Διαδικτυακό Σεμινάριο:

«Η υποχρεωτική αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών στον Τομέα της Φορολογίας και η υποχρεωτική καταχώριση των πραγματικών δικαιούχων εταιρειών στο Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων του Εφόρου Εταιρειών».

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής ΖΟΟΜ την Πέμπτη 27/05/2021 και ώρα 17:00 – 19:00 και θα αναγνωρίζεται ως πιστοποιημένο πρόγραμμα για σκοπούς Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΣΕΕ), σύμφωνα με τον Κανονισμό Κ.Δ.Π 386/2017.

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των δικηγόρων και/ή των παροχέων διοικητικών υπηρεσιών σχετικά με τις πρόνοιες της Οδηγίας (ΕΕ) 2018/822 (DAC6) και των υποχρεώσεων που προκύπτουν από την ενσωμάτωση και εφαρμογής της στην Κυπριακή έννομη τάξη με τον περί Διοικητικής Συνεργασίας στον Τομέα της Φορολογίας (Τροποποιητικός) Νόμο του 2021 (Ν. 41(I)/2021). Περαιτέρω, θα αναλυθούν και επεξηγηθούν οι υποχρεώσεις των Εταιρειών ως προς την καταχώριση στο Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων του Εφόρου Εταιρειών όλων των απαιτούμενων στοιχείων των πραγματικών τους δικαιούχων. Σχετική η ΚΔΠ 112/2021, ήτοι η Οδηγία για την Παρεμπόδιση και Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες (Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων Εταιρειών και Άλλων Νομικών Οντοτήτων) του 2021.

Το Σεμινάριο θα παρουσιάσουν οι κ.κ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΙΟΓΚΟΥΡΟΣ – EY CYPRUSDirector International Tax and Transaction Services και ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΟΥΠΠΑΣ – Prountzos & Prountzos LLC – Δικηγόρος – Head of corporate department

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου  https://www.cyprusbar.org/CoursesEvents.aspx

Περαιτέρω όσοι συνάδελφοι επιθυμείτε να θέσετε ερωτήματα ή θέματα προς συζήτηση παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας (seminars@nba.org.cy) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, 26/05/2021 και ώρα 12:00.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τα στοιχεία σύνδεσης θα αποσταλούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους συμμετέχοντες.

Μοιραστείτε το

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27 Μαΐου, 2021
Ώρα:
7:00 μμ - 9:00 μμ
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ιστότοπος:
https://www.cyprusbar.org/CoursesEvents.aspx

Χώρος Διεξαγωγής

ZOOM

Διοργανωτής

Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας
Τηλέφωνο:
22674594
Email:
seminars@nba.org.cy
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής
0

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ