ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Την περασμένη χρονιά ο Σύλλογος μας οργάνωσε διάφορες φιλανθρωπικές δράσεις και δήλωσε το παρόν του σε φιλανθρωπικές δράσεις άλλων φορέων στα πλαίσια ενίσχυσης του κοινωνικού ρόλου του δικηγορικού Σώματος. Μεταξύ άλλων στις:

 

  • 05/11/2023 – Πραγματοποιήθηκε ο 1ος Δικηγορικός Αγώνας Δρόμου, του οποίου τα καθαρά έσοδα του αγώνα διατέθηκαν στο Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου, και στην Κοινότητα Αγίου Λουκά του Ιατρού. Εκ μέρους του Ιδρύματος Αλκίνοου Αρτεμίου παραδόθηκαν στον συνάδελφο κ. Αρτέμη Αρτεμίου επιταγή ύψους €1000 και εκ μέρους την Κοινότητας Αγίου Λουκά του Ιατρού παραδόθηκαν στον συνάδελφο κ. Στέλιο Ασπρόφτα επιταγή ύψους €1000.

 

  • 04/12/2023 – Ο Σύνδεσμος ΔΕΠΥ Κύπρου διοργάνωσε τον Παγκύπριο Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής «Η ΔΕΠΥ μέσα από τα μάτια των παιδιών» που στόχο είχε την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την ΔΕΠΥ. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν Μαθητές/τριες Α’-ΣΤ’ τάξεις Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολείων. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας ήταν χορηγός για το Βραβείο της 2ης κατηγορίας. Ο Πρόεδρος και η Γραμματέας της Επιτροπής του Δ.Σ.Λ παρέδωσαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή στον νικητή.

 

  • 11/12/2023 – 15/12/2023 – Η Επιτροπή του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας αποφάσισε να στηρίξει την Παγκύπρια εκστρατεία του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) για την υποστήριξη ευάλωτων οικογενειών «Υιοθετήστε» μια οικογένεια τα Χριστούγεννα. Η συλλογή των ειδών πραγματοποιήθηκε στο Εντευκτήριο του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας και τα δώρα παραδόθηκαν στο Σώμα Εθελοντών του ΠΣΣΕ Λευκωσίας.

 

  • 19/12/2023 – 20/12/2023 – Η Υπο-επιτροπή Νέων και Ασκούμενων Δικηγόρων του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Εκδήλωση στον Προαύλιο χώρο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου πωλούνταν Χριστουγεννιάτικα Εδέσματα. Τα καθαρά έσοδα της Εκδήλωσης διατέθηκαν στον Σύνδεσμο για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια. Τα μέλη της Υπο-επιτροπής Νέων και Ασκούμενων Δικηγόρων παρέδωσαν επιταγή ύψους €1700.

 

Ευχαριστούμε όλους τους Δικηγόρους, Δικαστές, υπαλλήλους των Δικαστηρίων και γενικά Λειτουργούς της Δικαιοσύνης που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια την οποία θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο το 2024.

0

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ