ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

Αγαπητές / Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, κατόπιν σχετικής επιστολής μας, συνάντηση της Επιτροπής με την κα Μαρία Αδαμίδου, Διευθύντρια Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης στα γραφεία του Τμήματος. Σημειώνουμε ότι η Επιτροπή είχε αποστείλει σχετική επιστολή στην Διευθύντρια εξ’ αφορμής και του παραπόνου που είχε υποβληθεί από το δικηγορικό γραφείο Χρίστος Μ. Τριανταφυλλίδης ΔΕΠΕ στην οποία υπήρξε άμεση ανταπόκριση.

 

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν τα διάφορα προβλήματα που παρουσιάζονται κατά την εξυπηρέτηση των δικηγόρων από το Τμήμα, καταθέσαμε εισηγήσεις και ακούσαμε τις θέσεις της Διευθύντριας όσον αφορά τα μέτρα που λήφθηκαν και λαμβάνονται, την λειτουργία του Τμήματος και μιλήσαμε (τόσο εμείς όσο και η Διευθύντρια) και με δικηγόρους που ήταν εκείνη την στιγμή στο Τμήμα και ανέμεναν να εξυπηρετηθούν. Η ανταπόκριση της Διευθύντριας ήταν πολύ θετική και συμφωνήθηκε να συνεχιστεί ο διάλογος και να επανέλθουμε σύντομα με συγκεκριμένα παραδείγματα/παράπονα τα οποία να συζητήσουμε προς τον σκοπό επίλυσης και εξεύρεσης γενικότερων λύσεων.

 

Ενόψει τούτου παρακαλούμε όπως μας αποσταλούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@nba.org.cy  συγκεκριμένα προβλήματα και περιστατικά το αργότερο μέχρι τις 10/10/2023. Τονίζουμε ότι θα τηρηθεί πλήρης εχεμύθεια όσον αφορά τα όσα θα μας αποσταλούν.

 

Εκ της Επιτροπής του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας.

0

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ