ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ– ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ

Αγαπητές / Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Λευκωσίας, προσκαλεί όσους συναδέλφους ενδιαφέρονται σε υποβολή περιλήψεων για διεθνές επιστημονικό συνέδριο με θέμα Η προσωρινή δικαστική προστασία στη διοικητική δίκη”  που θα διεξαχθεί στη Λευκωσία στις 16-17 Φεβρουαρίου 2024.

Το συνέδριο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Επαμεινώνδα Σπηλιωτόπουλου (1925-2022), Καθηγητή Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Μέλους της Ακαδημίας Αθηνών.

Η κεντρική ομιλία θα δοθεί από την Ευγενία Πρεβεδούρου, Καθηγήτρια Δημοσίου Δικαίου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Οι ανακοινώσεις-εισηγήσεις θα μπορούν να υποβληθούν για αξιολόγηση με σκοπό τη δημοσίευση στην έκδοση των πρακτικών του συνεδρίου.

Το γενικότερο πρόγραμμα ημερομηνιών έχει ως ακολούθως:

Υποβολή περιλήψεων: Μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2023

Ενημέρωση αποδοχής: Μέχρι 22 Δεκεμβρίου 2023

Εργασίες συνεδρίου: 16-17 Φεβρουαρίου 2024

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.unic.ac.cy/el/diethnes-epistimoniko-synedrio-i-prosorini-dikastiki-prostasia-sti-dioikitiki-diki/

Θα επανέλθουμε με νεώτερη ανακοίνωση σχετικά με την διοργάνωση και λεπτομέρειες για το Συνέδριο.

Εκ της Επιτροπής του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας

0

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ